Velg en side

Toppturer Heim Festival

Helt om natta, helt om dagen! Bli med å gå av deg nattens syder, i Hasselvikas flotte natur. Her legges det opp til toppturer begge dagene, vi lover godt humør og lun humor. Vi blir å ta nytte av deres kreative sider for å utvikle nye turkonsept i Hasselvika.

Kreativitet
Aktivitet
Humor
Galskap

Blåheia og Sørvikklumpen

Oppmøte 10:45 ved fotballbanen. Fredag 11:00 starter vi fra Fagerdalen, går opp via Danielsætra til Blåheia, så tilbake mot Sørvikklumpen . Går ned via Trolldalen og tilbake til Fagerdalen. Mye flott utsikt, og en del histore er med på turen.

Nordlaugen og Nebbesheia

Oppmøte 10:45 ved fotballbanen. Lørdagen klokken 11:00 går turen fra Sørvikvatne, oppover Gurulia, via Nebbestjønnen opp til Nordlaugen og opp på Nebbesheia.
Denne dagen blir det god utsikt, muligheter for å bade og mulighet til å svette av seg nattens synder.

Er dette noe for deg?

Hver tur blir å ta ca 4-5 timer inkludert pauser. Vi legger opp til et tempo der vi går sammen. Instruktører vil sørge for at alle kommer seg med. Vi anbefaler at dere kler dere etter været og har godt skotøy. Det blir levert ut matpakker på begge turene, og de som ikke har selv får drikkeflaske.

Humor – Galskap – Kreavtivitet

Det legges opp til en tur med bruk av empatisk humor, der vi vil oppfordre til kreativitet og et snev av galskap. Poenget er å skape noen minner, og noen kule konsepter som vi sammen kan dra med oss videre. Høres det spennende ut?

Historisk sus på vei mot toppen!

Her er litt inspirasjon fra på alle måter noe feiljusterte lokalhistoriske guide.

Oppmøte begge dager:

Fagerdaln

Sponsorer

Disse aktørene bidrar for at disse turene gjennomføres.