Velg en side

SkjermbildeHasselvika mest sagnomsuste band Sjursvikboys har gått ut med pressemelding om at bandet er oppløst. Grunnen er noe uklar i forklaringen, og det er ryktes om intern strid i bandet.

I pressemeldingen skriver de selv at grunnen er at Sjursvika Båtforening har igjennom advokat krevet retten til navnet, da Johan og Einar Eilertsen vil bruke det som bandnavn under festlige arrangementer i Båtforeningen. De begunner det også med at bandet ikke lenger har den legendariske Sjursvikboysvogna, og at ingen av bandmedlemmene ikke har tilhold i Sjursvika lenger.

Hasselvika.net har vært i kontakt med to personer i bandet, som også har forskjellige forklaringer på bruddet. Arild M. Hassel benekter konsekvent at det er tilfellet, og referer til at det er planlagt opp til flere øvelser og konserter utover høsten og på nyåret. Anders F. Lian forteller at det ikke er rom for bandlivet i mellom all bleieskift og snekkering.

Sjursvikboys rakk i sin karrière 12 livespillinger, som det er tvil om at iheletatt ble gjennomført, og de gav ut 3 singler. Flere musikkvideoer ble også gitt ut der “Her kommer Vintern” gjorde størst suksess.

Vi advarer om at teksten i denne nyheten kan være overdrevet, usann, eller bare rykter.